Corps et Esprit massage therapie Breda

Corps et Esprit massage Breda

Massage therapie Breda

Corps et Esprit massage Breda biedt persoonsgerichte massage therapie waarbij aandacht wordt besteed aan de gehele individu; fysiek, mentaal en emotioneel. Mijn praktijk is gevestigd op de Vlielandstraat 10, 10 minuten van het centrum van Breda worden deze massages verzorgd in de hiervoor toegewijde praktijk.

Ik merk dat steeds meer mensen last hebben van stress gerelateerde klachten zoals een burn-out of hoge bloeddruk. De maatschappij gaat steeds sneller en in deze drukke tijden komen veel mensen niet toe aan aandacht voor hun eigen welzijn. De holistische massages van Corps et Esprit kunnen helpen te ontspannen en stress verminderen.

Per heden masseer ik alleen nog maar Dames!

Corps et Esprit biedt de keuze uit verschillende types massages:

De mens wordt steeds ouder waardoor problemen als reuma en artrose steeds vaker voorkomen. De individuele behandeling van Massage Therapie Breda is erop gericht deze klachten te verlichten en bewegingsvrijheid te vergroten. Indien gewenst kan er een Massage behandelplan worden opgesteld.

Corps et Esprit Massage therapie Breda:

  • Om stress te verminderen
  • Omdat je spieren en gewrichten gespannen zijn door sport, werk of het leven
  • Omdat je hieraan emotioneel behoefte hebt
  • Gewoon omdat je het verdiend hebt!!

Ik werk alleen op afspraak, je kunt meteen een afspraak inplannen op een voor jou geschikte datum en tijdstip door op de rode knop te klikken.

Corps et Esprit massage Breda heeft gratis parkeergelegenheid en is makkelijk te bereiken vanuit het centrum van Breda, Oosterhout, Rijen of Etten-Leur.