Full body massage Breda

massage therapie breda
Full body massage Breda

Full body massage

De ontspannende full body massage is een uitgebreide en professionele massage van het volledige lichaam, ik maak hierbij gebruik van holistische technieken. Loskomen van de dagelijkse stress en ontspanning van lichaam en geest, ideaal om helemaal tot rust te komen.  De huid en spieren ontspannen zich door middel van diverse knedingen, fricties en strijkingen. De doorbloeding van het weefsel wordt gestimuleerd, Afvalstoffen worden afgevoerd en stofwisseling en spierfuncties worden verbeterd.

De full body massage is bedoeld om de dagelijkse stess van je af te zetten en het lichaam te laten ontspannen.

Massage bij psychische klachten

Onderzoeken hebben uitgewezen dat massage kan helpen bij het voorkomen dan wel verminderen van diverse psychische klachten. Stress, burn-out, spanningen, stemmingswisselingen en angsten kunnen verminderd worden doordat massage het zenuwstelsel beinvloed en help het lichaam tot rust te komen.

Bepaalde hormonen nemen af waardoor men zich rustiger en meer in evenwicht voelt. Andere stoffen nemen toe zoals endorfine. Dit "feel-good" stofje zorgt voor een positievere stemming, meer zelfvertrouwen, een beter slaappatroon. 

Effecten full body massage

  • Geeft energie
  • Verminderd stress
  • Verminderd spanning in de spieren
  • Helpt bij het ontspannen van lichaam en geest

Voor specifieke rugklachten verwijs ik u graag naar rug- nek- schouder massage pagina. Wij bieden 3 opties voor een full body massage, namelijk 45, 60 en 90 minuten. 

45 minuten:                                               € 50,-

60 minuten:                                               € 60,-

90 minuten:                                               € 80,-