Nu boeken

Hartelijk dank voor uw interesse in een massage bij Corps et Esprit Breda. Voordat u een definitieve boeking gaat doen willen wij u graag wijzen op het volgende:

Per heden masseer ik alleen nog maar Dames!

LET OP: PER 1 FEBRUARI 2024 ZIJN DE PRIJZEN IETS VERHOOGD, BEKIJK HIER DE ACTUELE TARIEVEN

  • Voor boekingen op dezelfde dag of staat uw gewenste tijd / datum er niet bij,  graag even een berichtje via SMS of WhatsApp. U kunt ook even bellen om een afspraak maken. (06-14668201)
  • Momenteel kunnen wij alleen nog maar contante betalingen accepteren. Eventuele kortingen worden meteen verrekend
  • Wij vragen u ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Indien u verlaat bent zou het kunnen dat dit ten koste gaat van uw tijd indien een volgende afspraak op de planning staat.

  • Afspraakinfo

  • Uw info

 

 

Openingstijden:

Maandag: 09:00 - 12:00

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: 09:00 - 12:30

Donderdag: Gesloten

Vrijdag: 09:00 - 12:30

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Nadat een geschikte tijd en datum gekozen is en jou gegevens zijn ingevuld wordt dit vastgelegd door op indienen te klikken. Hierna zie je "uw afspraak is succesvol ingeboekt" dit is tevens de bevestiging, ik stuur geen bevestiging meer per mail (niet omdat ik dat niet wil maar omdat dat momenteel technisch niet mogelijk is) Verder krijg je 1 dag voor de afspaak een herinnering in de vorm van een SMS of WhatsApp.

 

Met 27 weken een zwangerschapsmassage geboekt, om lekker te ontspannen in een spannende tijd. Dat ontspannen is zeker gelukt! Maggy stelt je vanaf het eerste moment al op je gemak en zorgt er steeds voor dat je echt comfortabel ligt. De massage is niet heel hard, maar lekker ontspannend. Alle lichaamsdelen worden meegenomen. Ik wil richting het einde van mijn zwangerschap wil ik zeker nog een keer gaan!!

De plaats voor een heel goede massage.Maggy luistert naar jou en naar jouw lichaam.Heel professioneel in een prettige omgeving.Je voelt je beter na een behandeling.

Maggy gives excellent massages! She has a talent to find the tough spots and open them up. My headaches are gone and I feel a lot more light. She knows very well what she's doing. On top of that she's such a cool person. She makes you feel at ease and very welcomed to her practice. Big recommendation.

Thank you Maggy!

Hele goede massage! Ik ben nu zelf 3 x geweest en de resultaten mogen er zijn. Maggy weet precies wat ze doet en zoekt alle plekjes op waar ze spanning voelt of waar iets vast zit. Ik voel me na de massage ontspannen en soepeler in mijn lichaam.

Maggy is daarnaast een hele fijne gesprekspartner waardoor ze je ook de kwetsbare dingen kwijt kunt. Op die manier krijgt ze een vertrouwingsband. Daarnaast is alles heel erg netjes en voel je echt dat er met liefde gewerkt wordt. Aanrader voor iedereen!

Vandaag bij Maggy geweest. Super goede ervaring. Fijn welkom en precies alle aangegeven problemen behandeld! Maggy weet echt wat ze doet! De massage was echt boven verwachting goed!! Ik durf iedereen aan te raden om hier te boeken.

Michael.

Page 1 of 9:
«

 

 

1
2
3

 

»

 

Contactinformatie:

Adresgegevens:

Vlielandstraat 10, 4817AB BREDA

Telefoonnummer:

06-14668201

E-mail:

MassagetherapieBreda@hotmail.com