Nu boeken

Hartelijk dank voor uw interesse in een massage bij Corps et Esprit Breda. Voordat u een definitieve boeking gaat doen willen wij u graag wijzen op het volgende:

  • Wij bieden uitsluitend professionele massages aan. Geen erotische massages.

  • Voor boekingen op dezelfde dag, graag even telefonisch of via WhatsApp een afspraak maken. (06-14668201)

  • Momenteel kunnen wij alleen nog maar contante betalingen accepteren. Eventuele kortingen worden meteen verrekend

  • Wij vragen u ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Indien u verlaat bent zou het kunnen dat dit ten koste gaat van uw tijd indien een volgende afspraak op de planning staat.


  • Afspraakinfo

  • Uw info

Nadat een geschikte tijd en datum gekozen is en jou gegevens zijn ingevuld wordt dit vastgelegd door op indienen te klikken. Hierna zie je "uw afspraak is succesvol ingeboekt" dit is tevens de bevestiging, ik stuur geen bevestiging meer per mail (niet omdat ik dat niet wil maar omdat dat momenteel technisch niet mogelijk is) Verder krijg je 1 dag voor de afspaak een herinnering in de vorm van een SMS of WhatsApp.

 

Voor een zwangerschapsmassage bij Maggy geweest. Absolute aanrader voor elke zwangere vrouw. Maggy is lief, rustig en laat je gelijk op je gemak voelen.Tip; wacht niet zoals ik tot 37 weken zwangerschap, maar ga al veel eerder zodat je later in je zwangerschap nog een keer kan terugkomen en genieten van deze fantastische massage die iedere zwangere vrouw nodig heeft!

Maggy is een spontane vrouw. Ik ben nu al 2 keer geweest en er zal zeker een 3e keer komen. Ik ben heel enthousiast over haar en haar techniek is heeel fijn. Prettige sfeer in de kamer..

Maggy is een hele lieve vrouw die je meteen op je gemak stelt en je comfortabel laat voelen tijdens de gehele massage. Ze weet precies de plekken te vinden die extra aandacht nodig hebben. Naderhand ook nog oefeningen mee gekregen voor thuis. Het was een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Fijne massage gehad met veel aandacht uitgevoerd in een comfortabele en prettige sfeer.Héél goed.Bedankt Maggy!

Voor mijn werk zit ik vaak dagenlang in dezelfde houding achter mijn laptop. Toen mijn nek en schouders helemaal vast kwamen te zitten besloot ik een massage te boeken en zo kwam ik bij Corps et Esprit terecht. Het bleek een erg goede beslissing! Maggy stelde een aantal vragen waardoor ze de problemen snel kon lokaliseren. De massage zelf was erg goed en ik merkte direct een verschil! De week daarop ben ik dus teruggegaan en zal dat ook de komende tijd met regelmaat blijven doen. De massages en Maggy's aanvullende tips zorgen ervoor dat ik veel meer ontspannen kan werken. Absolute aanrader!

Page 1 of 6:
«

 

 

1
2
3

 

»

 

Contactinformatie:

Adresgegevens:

Vlielandstraat 10, 4817AB BREDA

Telefoonnummer:

06-14668201

E-mail:

MassagetherapieBreda@hotmail.com