Nu boeken

 

--- Let op, per 01-06-2021 zijn de tarieven iets gewijzigd. Bekijk hier de actuele tarieven ---

Hartelijk dank voor uw interesse in een massage bij Corps et Esprit Breda. Voordat u een definitieve boeking gaat doen willen wij u graag wijzen op het volgende:

  • Bij mij kunt u alleen terecht voor professionele massageGeen erotische massages!.
  • Voor boekingen op dezelfde dag of staat uw gewenste tijd / datum er niet bij,  graag even een berichtje via SMS of WhatsApp. U kunt ook even bellen om een afspraak maken. (06-14668201)
  • Momenteel kunnen wij alleen nog maar contante betalingen accepteren. Eventuele kortingen worden meteen verrekend
  • Wij vragen u ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig te zijn. Indien u verlaat bent zou het kunnen dat dit ten koste gaat van uw tijd indien een volgende afspraak op de planning staat.

  • Afspraakinfo

  • Uw info

Nadat een geschikte tijd en datum gekozen is en jou gegevens zijn ingevuld wordt dit vastgelegd door op indienen te klikken. Hierna zie je "uw afspraak is succesvol ingeboekt" dit is tevens de bevestiging, ik stuur geen bevestiging meer per mail (niet omdat ik dat niet wil maar omdat dat momenteel technisch niet mogelijk is) Verder krijg je 1 dag voor de afspaak een herinnering in de vorm van een SMS of WhatsApp.

 

by Rob Oomens on massagetherapiebreda.nl

Ik ben afgelopen zaterdag langs geweest bij Maggy. Was voor mij de tweede keer bij haar. Ik ga zeker vaker omdat ze je perfect aanvoelt en precies weet hoever ze kan gaan (ondank dat vraagt ze het nota bene ook nog aan je). Daardoor heb je veel meer dan bij andere masseurs het gevoel dat je tot het maximale ontspannen bent naderhand. Dat vind ik echt klasse!

Vanmorgen een heerlijke, ontspannende zwangerschapsmassage gehad. Na een ziekenhuisopname en stressvolle periode veel pijnklachten in de schouders en tussen de schouderbladen. Ik voel me na de massage 100% tot rust gekomen en mijn klachten zijn door de dag heen afgezwakt. Ik kom snel eens terug!

Bedankt lieve maggy voor de ontspanning en fijne energie!

Afgelopen zaterdag heb ik een rug-schouder-en nekmassage gehad. Ik heb de massage als bijzonder professioneel en prettig ervaren. Maggy is een echte vakvrouw. Ze weet alle vastzittende spiertjes perfect te vinden. Zeker een aanrader voor iedereen. En voor mij zeker voor herhaling vatbaar.Bedankt Maggy

by Maartje Wijsen on massagetherapiebreda.nl

Maggy is een ontzettend passievolle vrouw.Ze stelt je op je gemak en neemt echt detijd voor je. Ze heeft duidelijk kennisvan haar vak. Haar techniek ervaar ik alszeer prettig. Echt een aanrader!

Vandaag, na lange tijd eindelijk weer geweest. En ik moet zeggen, mijn beste massage OOIT! Ik had de 90 minuten full body massage maar zelfs dat was niet lang genoeg. Jammer dat je haar niet voor een hele dag kan boeken😉. Absolute aanrader en ik kom zo spoedig mogelijk terug! Geen twijfel!

Naomi

Today I finally came back after a long time. And I have to say, it was my best massage EVER!!I had the 90 minutes full body massage but even that was not long enough. Too bad you can’t book her for a whole day 😉 Absolutely recommendable and I will come back as soon as possible! No doubt!

Naomi

Page 1 of 8:
«

 

 

1
2
3

 

»

 

Contactinformatie:

Adresgegevens:

Vlielandstraat 10, 4817AB BREDA

Telefoonnummer:

06-14668201

E-mail:

MassagetherapieBreda@hotmail.com