Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 35 reviews
by Maartje Wijsen on massagetherapiebreda.nl

Maggy is een ontzettend passievolle vrouw.Ze stelt je op je gemak en neemt echt detijd voor je. Ze heeft duidelijk kennisvan haar vak. Haar techniek ervaar ik alszeer prettig. Echt een aanrader!

Vandaag, na lange tijd eindelijk weer geweest. En ik moet zeggen, mijn beste massage OOIT! Ik had de 90 minuten full body massage maar zelfs dat was niet lang genoeg. Jammer dat je haar niet voor een hele dag kan boeken😉. Absolute aanrader en ik kom zo spoedig mogelijk terug! Geen twijfel!

Naomi

Today I finally came back after a long time. And I have to say, it was my best massage EVER!!I had the 90 minutes full body massage but even that was not long enough. Too bad you can’t book her for a whole day 😉 Absolutely recommendable and I will come back as soon as possible! No doubt!

Naomi

by Marjolein on massagetherapiebreda.nl

Vandaag bij Maggy geweest voor een zwangerschapsmassage: was heerlijk en had ik veel eerder moeten doen! Maggy is naast een fijn persoon die je snel op je gemak laat voelen, ook heel deskundig en weet waar ze het over heeft. Ik ga zeker nog eens terug voor een ander soort massage!

Zojuist bij Maggy geweest voor de nek, schouder en rug massage. Ik heb 90 minuten genoten. Het was super fijn en ik voelde me echt op mijn gemak! THANKS Maggy! 😚

Voor de eerste keer bij Maggy geweest op een aanrader van een eerdere client van Maggy, het was een erg ontspannen massage. Echt een aanrader voor zowel een ontspannen massage als voor een massage indien je ergens last van hebt.

Voor een zwangerschapsmassage bij Maggy geweest. Absolute aanrader voor elke zwangere vrouw. Maggy is lief, rustig en laat je gelijk op je gemak voelen.Tip; wacht niet zoals ik tot 37 weken zwangerschap, maar ga al veel eerder zodat je later in je zwangerschap nog een keer kan terugkomen en genieten van deze fantastische massage die iedere zwangere vrouw nodig heeft!

Maggy is een spontane vrouw. Ik ben nu al 2 keer geweest en er zal zeker een 3e keer komen. Ik ben heel enthousiast over haar en haar techniek is heeel fijn. Prettige sfeer in de kamer..

Maggy is een hele lieve vrouw die je meteen op je gemak stelt en je comfortabel laat voelen tijdens de gehele massage. Ze weet precies de plekken te vinden die extra aandacht nodig hebben. Naderhand ook nog oefeningen mee gekregen voor thuis. Het was een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Fijne massage gehad met veel aandacht uitgevoerd in een comfortabele en prettige sfeer.Héél goed.Bedankt Maggy!

Voor mijn werk zit ik vaak dagenlang in dezelfde houding achter mijn laptop. Toen mijn nek en schouders helemaal vast kwamen te zitten besloot ik een massage te boeken en zo kwam ik bij Corps et Esprit terecht. Het bleek een erg goede beslissing! Maggy stelde een aantal vragen waardoor ze de problemen snel kon lokaliseren. De massage zelf was erg goed en ik merkte direct een verschil! De week daarop ben ik dus teruggegaan en zal dat ook de komende tijd met regelmaat blijven doen. De massages en Maggy's aanvullende tips zorgen ervoor dat ik veel meer ontspannen kan werken. Absolute aanrader!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»