Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 30 reviews

Voor een zwangerschapsmassage bij Maggy geweest. Absolute aanrader voor elke zwangere vrouw. Maggy is lief, rustig en laat je gelijk op je gemak voelen.Tip; wacht niet zoals ik tot 37 weken zwangerschap, maar ga al veel eerder zodat je later in je zwangerschap nog een keer kan terugkomen en genieten van deze fantastische massage die iedere zwangere vrouw nodig heeft!

Maggy is een spontane vrouw. Ik ben nu al 2 keer geweest en er zal zeker een 3e keer komen. Ik ben heel enthousiast over haar en haar techniek is heeel fijn. Prettige sfeer in de kamer..

Maggy is een hele lieve vrouw die je meteen op je gemak stelt en je comfortabel laat voelen tijdens de gehele massage. Ze weet precies de plekken te vinden die extra aandacht nodig hebben. Naderhand ook nog oefeningen mee gekregen voor thuis. Het was een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Fijne massage gehad met veel aandacht uitgevoerd in een comfortabele en prettige sfeer.Héél goed.Bedankt Maggy!

Voor mijn werk zit ik vaak dagenlang in dezelfde houding achter mijn laptop. Toen mijn nek en schouders helemaal vast kwamen te zitten besloot ik een massage te boeken en zo kwam ik bij Corps et Esprit terecht. Het bleek een erg goede beslissing! Maggy stelde een aantal vragen waardoor ze de problemen snel kon lokaliseren. De massage zelf was erg goed en ik merkte direct een verschil! De week daarop ben ik dus teruggegaan en zal dat ook de komende tijd met regelmaat blijven doen. De massages en Maggy's aanvullende tips zorgen ervoor dat ik veel meer ontspannen kan werken. Absolute aanrader!

Ik heb echt een super massage gehad, ben echt tevreden. Maggy heeft me hartelijk ontvangen en ze weet precies wat ik nodig had. Ze heeft me daarna ook goed advies geven. Dus echt een aanrader!! 👍

Heel fijne ontspannende massage en heel vriendelijke ontvangst. Ben weer helemaal in balans !

by Piero Bouwer on massagetherapiebreda.nl

Geweldige en heerlijk massage gehad. Maggy creëert een ontspannen ambiance en na een uur was ik weer helemaal 'zen' ! Echt een aanrader !!!

by Rene Snoeren on massagetherapiebreda.nl

Gisterenavond genoten van een heerlijke hotstone massage.Zeker een aanrader!!

Super aardige dame maar vooral erg professioneel. Zij luistert goed naar de klachten en geeft ook advies. . Heerlijk genoten en zeker voor herhaling vatbaar!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»