Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 44 reviews

Met 27 weken een zwangerschapsmassage geboekt, om lekker te ontspannen in een spannende tijd. Dat ontspannen is zeker gelukt! Maggy stelt je vanaf het eerste moment al op je gemak en zorgt er steeds voor dat je echt comfortabel ligt. De massage is niet heel hard, maar lekker ontspannend. Alle lichaamsdelen worden meegenomen. Ik wil richting het einde van mijn zwangerschap wil ik zeker nog een keer gaan!!

De plaats voor een heel goede massage.Maggy luistert naar jou en naar jouw lichaam.Heel professioneel in een prettige omgeving.Je voelt je beter na een behandeling.

Maggy gives excellent massages! She has a talent to find the tough spots and open them up. My headaches are gone and I feel a lot more light. She knows very well what she's doing. On top of that she's such a cool person. She makes you feel at ease and very welcomed to her practice. Big recommendation.

Thank you Maggy!

Hele goede massage! Ik ben nu zelf 3 x geweest en de resultaten mogen er zijn. Maggy weet precies wat ze doet en zoekt alle plekjes op waar ze spanning voelt of waar iets vast zit. Ik voel me na de massage ontspannen en soepeler in mijn lichaam.

Maggy is daarnaast een hele fijne gesprekspartner waardoor ze je ook de kwetsbare dingen kwijt kunt. Op die manier krijgt ze een vertrouwingsband. Daarnaast is alles heel erg netjes en voel je echt dat er met liefde gewerkt wordt. Aanrader voor iedereen!

Vandaag bij Maggy geweest. Super goede ervaring. Fijn welkom en precies alle aangegeven problemen behandeld! Maggy weet echt wat ze doet! De massage was echt boven verwachting goed!! Ik durf iedereen aan te raden om hier te boeken.

Michael.

Een massage bij Maggy in een fijne sfeer, is heel ontspannen.In een vertrouwde omgeving, zachte muziek en rustige benadering van de massage, is het voor je lichaam verademend.Met de nodige professionele aandacht voor eventuele lichamelijke pijntjes of klachten.Een aanrader voor iedereen om een massage, met enige regelmaat te herhalen.Mijn vervolg afspraak staat inmiddels weer gepland.

Bedankt Maggy en tot ziens

by Rob Oomens on massagetherapiebreda.nl

Ik ben afgelopen zaterdag langs geweest bij Maggy. Was voor mij de tweede keer bij haar. Ik ga zeker vaker omdat ze je perfect aanvoelt en precies weet hoever ze kan gaan (ondank dat vraagt ze het nota bene ook nog aan je). Daardoor heb je veel meer dan bij andere masseurs het gevoel dat je tot het maximale ontspannen bent naderhand. Dat vind ik echt klasse!

Vanmorgen een heerlijke, ontspannende zwangerschapsmassage gehad. Na een ziekenhuisopname en stressvolle periode veel pijnklachten in de schouders en tussen de schouderbladen. Ik voel me na de massage 100% tot rust gekomen en mijn klachten zijn door de dag heen afgezwakt. Ik kom snel eens terug!

Bedankt lieve maggy voor de ontspanning en fijne energie!

Afgelopen zaterdag heb ik een rug-schouder-en nekmassage gehad. Ik heb de massage als bijzonder professioneel en prettig ervaren. Maggy is een echte vakvrouw. Ze weet alle vastzittende spiertjes perfect te vinden. Zeker een aanrader voor iedereen. En voor mij zeker voor herhaling vatbaar.Bedankt Maggy

by Maartje Wijsen on massagetherapiebreda.nl

Maggy is een ontzettend passievolle vrouw.Ze stelt je op je gemak en neemt echt detijd voor je. Ze heeft duidelijk kennisvan haar vak. Haar techniek ervaar ik alszeer prettig. Echt een aanrader!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»