Corps et Esprit massage Breda, praktijk voor holistische massage.

maggy massage therapeut

Hallo allemaal,

Met veel plezier en toewijding run ik Corps et Esprit massage in Breda. Ik heb mijn massagepraktijk Corps et Esprit genoemd omdat ik van origine Française ben, Corps et Esprit betekent lichaam en geest, holistische massage richt zich op het herstel van de balans tussen die twee.

Oorspronkelijk kom ik uit Parijs maar ik heb al op vele verschillende plaatsen gewoond. Tijdens mijn verblijf in Azië is mijn passie voor holistische massage ontstaan. Bij terugkomst heb ik ervoor gekozen om mijn carrière pad te veranderen en mezelf om te scholen tot Massage Therapeut.

In 2011 ben ik begonnen met de opleiding Holistisch Massage Therapeut in Worcester Engeland. Deze opleiding heb ik gevolgd bij een M.T.I. erkende school. M.T.I. is de gouden standaard voor holistische massage in Engeland en de kwalificaties zijn erkent door de Complementary Natural Healthcare Council. In 2012 heb ik deze opleiding met succes afgerond.

Ik verzorg de massages uitsluitend op afspraak. Door middel van het online bookingssysteem kun je meteen het door jouw gewenste datum en tijdstip doorgeven. Als je meer informatie wenst kunt je natuurlijk altijd even bellen of een e-mail sturen. 

Ik ben hier niet ben om je te beoordelen, maar om je beter te laten voelen. Laten we samenwerken en zien wat we vandaag samen kunnen doen.

  • Geen oordeel
  • Positieve energie
  • Respect
  • Zorgzaam

Dat is wat ik doe, hopelijk tot snel in mijn praktijk.

Met vriendelijke groet,

Maggy