Massage Bavel

MASSAGE BAVEL

Woon je in Bavel en wordt het de hoogste tijd om een prettige massage te krijgen? Omdat je het verdient hebt of omdat jou spieren of gewrichten pijn doen? Of gewoon om lekker te relaxen tijdens een massage. Dan rest niets meer dan een goed masseur kiezen die een massage naar jou wensen kan verzorgen in de buurt van Terheijden.

MASSAGE IN DE BUURT VAN BAVEL

Momenteel is er veel aanbod van masseurs en massagepraktijken in de buurt van Bavel. Zie daar als consument maar eens de juiste uit te kiezen. Wanneer je een keuze maakt voor een masseur of masseuse is het goed om jezelf af te vragen wat voor massage je wilt hebben. Wil je een relaxmassage of juist een hele diepe sport massage? Wil je een massage in jou eigen woning in Bavel of ben je bereid een stukje te rijden? Al deze afwegingen geven jou een grotere kans om de voor jou juiste behandeling te kiezen denk hierbij ook aan betrouwbaaheid en kwaliteit.

Een goed masseur en massagepraktijk zal namelijk goed aan kunnen voelen wat uw behoeftes zijn en waar eventuele pijnpunten en verbeterpunten liggen wat de kans dus groter maakt op een succesvolle behandeling.

Een logische vraag is dan vervolgens natuurlijk wat Corps et Esprit therapeutische massage specifiek aan jou te bieden heeft. Ik zou het kort en krachtig kunnen omschrijven als: Ontspannend, focus op het hele lichaam, extra aandacht voor pijnpunten maar ook gezellig, gastvrij en een luisterend oor.

Beste massage Bavel

Route van Bavel naar Corps et Esprit massage Breda

CORPS ET ESPRIT MASSAGE, MAKKELIJK BEREIKBAAR VANAF BAVEL

Vanuit Bavel gezien ligt mijn massagepraktijk aan de goede kant van Breda en is het makkelijk te bereiken met de auto. Het kan binnendoor via de Beverweg maar het snelst in meestal via de A27 en dan er weer af bij Breda Noord. Ook met de bus is het vrij eenvoudig: In Bavel bus 11 richting Centraal station Breda en daarna bus 325 richting Oosterhout.

Bekijk hier snel de tarieven voor een massage een kwartiertje rijden vanaf Bavel.