Make a booking

 

Thank you for your interest in a massage at Corps et Esprit Breda. I would like to point out the following:

  • Corps et Esprit is a professional practice. No erotic massages!

  • Last minute massage bookings, please call or Whatsapp (06-14668201)

  • Currently I can only accept cash payments.

  • I will appreciate if you come 5 minutes before the appointment, so we can start on time.

  • From 1 January prices have changed. Please have a look here for the current prices.


  • Appointment Info

  • Your Info

Address: Vlielandstraat 10, 4817AB BREDA

Telephone number: 06-14668201

E-mail: MassagetherapieBreda@hotmail.com

 

by Marjolein on massagetherapiebreda.nl

Vandaag bij Maggy geweest voor een zwangerschapsmassage: was heerlijk en had ik veel eerder moeten doen! Maggy is naast een fijn persoon die je snel op je gemak laat voelen, ook heel deskundig en weet waar ze het over heeft. Ik ga zeker nog eens terug voor een ander soort massage!

Zojuist bij Maggy geweest voor de nek, schouder en rug massage. Ik heb 90 minuten genoten. Het was super fijn en ik voelde me echt op mijn gemak! THANKS Maggy! 😚

Voor de eerste keer bij Maggy geweest op een aanrader van een eerdere client van Maggy, het was een erg ontspannen massage. Echt een aanrader voor zowel een ontspannen massage als voor een massage indien je ergens last van hebt.

Voor een zwangerschapsmassage bij Maggy geweest. Absolute aanrader voor elke zwangere vrouw. Maggy is lief, rustig en laat je gelijk op je gemak voelen.Tip; wacht niet zoals ik tot 37 weken zwangerschap, maar ga al veel eerder zodat je later in je zwangerschap nog een keer kan terugkomen en genieten van deze fantastische massage die iedere zwangere vrouw nodig heeft!

Maggy is een spontane vrouw. Ik ben nu al 2 keer geweest en er zal zeker een 3e keer komen. Ik ben heel enthousiast over haar en haar techniek is heeel fijn. Prettige sfeer in de kamer..

Page 1 of 7:
«

 

 

1
2
3

 

»