Make a booking

Thank you for your interest in a massage at Corps et Esprit Breda. I would like to point out the following:

  • Corps et Esprit is a professional practice. No erotic massages!
  • Last minute massage bookings, please call or Whatsapp (06-14668201)
  • Currently I can only accept cash payments.
  • I will appreciate if you come 5 minutes before the appointment, so we can start on time.

  • Appointment Info

  • Your Info

 

 

New openinghours:

Monday: 09:00 - 12:00

Tuesday: Closed

Wednesday: 09:00 - 12:30

Thursday: 15:00 - 19:30

Friday: 09:00 - 12:30

Saturday: Currently closed

Sunday: Currently closed

Address: Vlielandstraat 10, 4817AB BREDA

Telephone number: 06-14668201

E-mail: MassagetherapieBreda@hotmail.com

 

Hele goede massage! Ik ben nu zelf 3 x geweest en de resultaten mogen er zijn. Maggy weet precies wat ze doet en zoekt alle plekjes op waar ze spanning voelt of waar iets vast zit. Ik voel me na de massage ontspannen en soepeler in mijn lichaam.

Maggy is daarnaast een hele fijne gesprekspartner waardoor ze je ook de kwetsbare dingen kwijt kunt. Op die manier krijgt ze een vertrouwingsband. Daarnaast is alles heel erg netjes en voel je echt dat er met liefde gewerkt wordt. Aanrader voor iedereen!

Vandaag bij Maggy geweest. Super goede ervaring. Fijn welkom en precies alle aangegeven problemen behandeld! Maggy weet echt wat ze doet! De massage was echt boven verwachting goed!! Ik durf iedereen aan te raden om hier te boeken.

Michael.

Een massage bij Maggy in een fijne sfeer, is heel ontspannen.In een vertrouwde omgeving, zachte muziek en rustige benadering van de massage, is het voor je lichaam verademend.Met de nodige professionele aandacht voor eventuele lichamelijke pijntjes of klachten.Een aanrader voor iedereen om een massage, met enige regelmaat te herhalen.Mijn vervolg afspraak staat inmiddels weer gepland.

Bedankt Maggy en tot ziens

by Rob Oomens on massagetherapiebreda.nl

Ik ben afgelopen zaterdag langs geweest bij Maggy. Was voor mij de tweede keer bij haar. Ik ga zeker vaker omdat ze je perfect aanvoelt en precies weet hoever ze kan gaan (ondank dat vraagt ze het nota bene ook nog aan je). Daardoor heb je veel meer dan bij andere masseurs het gevoel dat je tot het maximale ontspannen bent naderhand. Dat vind ik echt klasse!

Vanmorgen een heerlijke, ontspannende zwangerschapsmassage gehad. Na een ziekenhuisopname en stressvolle periode veel pijnklachten in de schouders en tussen de schouderbladen. Ik voel me na de massage 100% tot rust gekomen en mijn klachten zijn door de dag heen afgezwakt. Ik kom snel eens terug!

Bedankt lieve maggy voor de ontspanning en fijne energie!

Page 1 of 9:
«

 

 

1
2
3

 

»